PERSONALIZACIJA

Personalizirane tiskovine

Personalizacija razkriva dimenzijo neposrednega trženja, kjer gre za komunikacijo s čustveno platjo. Tehnologija, razvita za personaliziranje v obliki podob, omogoča individualno komunikacijo z vašimi kupci in poslovnimi partnerji na prvovrsten in vpliven način.

V podjetju SILVECO uporabljamo v svetu vodilno tehnologijo personalizacije. Personaliziranje oglaševalskega gradiva s preprostim tiskanjem imena na tiskovino, kot se to že izvaja, lahko sedaj združimo še z dovršenimi podobami na katere natisnemo izbrano ime.

Večji učinek vašega tržnega komuniciranja

S personaliziranimi podobami lahko dosežete maksimalno pozornost med prejemniki, poleg tega pa lahko presenetite kupce s popolnoma unikatnim oglaševalskim gradivom, ki komunicira z osebnim namenom. Vsi naši digitalni strojni sistemi so povezani s posebno programsko opremo, ki omogoča poimenovanje in variabilnost tiskovin predvsem glede teksta in fotografij.

Enostavneje rečeno, kljub veliki nakladi neke tiskovine je vsak izvod lahko različen, na primer z drugačnim imenom, fotografijo, z več besedila itn. Najpomembnejša prednost personaliziranih tiskovin je nizka cena, čeprav je vsak posamezen izvod drugačen.

Za vas lahko personaliziramo, tiskamo in razpošljemo vašo pošto oziroma katero koli izdano gradivo z oblikovanimi vzorci, kakršnih si želite, s številom odtisov glede na vašo izbiro in naslovljeno na različne naslove, ki ste jih izbrali.

Določite lahko vsebino, datume in načine razpošiljanja. Dovršen in stiskan primerek je lahko narejen glede na vaša izhodišča in navodila, izbirate pa lahko tudi med obsežno zbirko že ustvarjenih podob, ki jih imamo na razpolago. Poleg tega lahko prilagodimo tudi vaše ustvarjalno delo.

Tlakujte pot do pristnega odnosa s kupcem

Nasmeh je najboljši začetek nekega razmerja, ki ga lahko ustvarimo. Omogočamo vam, da oglaševalska sporočila postanejo sporočila, ki sežejo do srca. Odprejo se vam nove poti za pristna in osebna razmerja, ki so najboljši dokaz, da je kupec pri vas vedno na prvem mestu.

Podobe pristanejo v srcih, ne v smeteh

Vsak rad prebere svoje ime, še posebej kadar je le-to zapisano na poseben način. Z našo tehniko personalizacije lahko to uporabite v okviru vašega oglaševanja. S tem pridobite maksimalno pozornost potencialnega kupca in si tako zagotovite, da bo vaše sporočilo pristalo, tam kjer mora: v srcu prejemnika, in ne v smeteh!

Sedež podjetja:

Silveco, Grosuplje, d.o.o.
Seliškarjeva 36, 1290 Grosuplje

T: + 386 1 786 22 08
F: + 386 1 786 23 13

blank

blank

Prijava na e-novice:

Bodite obveščeni o novostih podjetja Silveco!

GDPR

14 + 11 =

@2018 Tiskarna Silveco - Produkcija iMode