OFSETNI TISK

Izdelujemo kakovostne tiskovine, dosegamo veliko hitrost tiska, tiskamo na velike formate in dosegamo cenovno učinkovitost pri tisku srednjih in večjih naklad.

Zakaj izbrati prav nas?

Kakovostni

Pri svojem delu uporabljamo inovativne digitalne in ofset tiskarske stroje, velikih in majhnih formatov, ki zagotavljajo kakovostne tiskovine.

Dostopne cene

Glede na različne tehnike tiska, ki jih ponujamo, vam zagotavljamo tiskovine po zares ugodnih in konkurenčnih cenah. Kombinacija digitalnega in ofset tiska je cenovno zelo ugodna, predvsem glede na naklado, ki jo želite.
blank

Hitri

Ste se na tisk spomnili šele zadnji trenutek? Brez težav lahko takšno naročilo zaupate nam! Opravili ga bomo v najkrajšem možnem času.

ČISTEJŠI, SUHI OFSETNI TISK

Poleg klasične ofset tehnike tiska, vam izdelamo tiskovine tudi s tehnologijo suhega ofsetnega tiska. Vredno je omeniti, da spadamo med prve tiskarne v JV Evropi, ki s takšno tehnologijo, ob kakovostnih tiskovinah, prevzemamo odgovornost do okolja, zaposlenih in končnih porabnikov.

Zaradi digitalnega upodabljanja tiskovne forme v stroju je odpadel proces osvetljevanja filmov, kar pomeni čistejši, hitrejši in cenejši grafični proces. Z omenjeno tehnologijo tiskarna SILVECO ne povzroča izpustov nevarnih kemikalij v okolje, saj ne uporablja vode za navlaženje tiskovne forme. Uporabljamo barve izdelane na osnovi sojinega olja, ki omogočajo hitrejšo razgradnjo tiskovine, zato je ta tehnologija prijazna tako do delavcev kot tudi do širšega okolja.

Z uporabo tehnologije suhega ofsetnega tiska in recikliranega papirja oziroma papirja z ustreznimi certifikati lahko dejansko izdelamo okolju prijaznejšo tiskovino.

blank
blank

Sedež podjetja:

Silveco, Grosuplje, d.o.o.
Seliškarjeva 36, 1290 Grosuplje

T: + 386 1 786 22 08
F: + 386 1 786 23 13

blank

blank

Prijava na e-novice:

Bodite obveščeni o novostih podjetja Silveco!

GDPR

1 + 12 =

@2018 Tiskarna Silveco - Produkcija iMode