DIGITALNI TISK

Povpraševanje po digitalnih tiskovinah se nenehno povečuje, naročniki pričakujejo vedno krajše roke izdelave in vse več je naročil manjših naklad. Najbolj ustrezen odgovor na takšne
tržne razmere je digitalna tehnika tiska.

Moderni proizvodni park

S pomočjo digitalnega tiska lahko enako tiskovino tiskate večkrat, pri tem pa spreminjanje vsebine ne predstavlja težav. Naši digitalni sistemi tiskarskih strojev predstavljajo enega najmodernejših proizvodnih parkov v Sloveniji in EU. Gre za novejše modele, katere v podjetju nenehno dopolnjujemo in nadgrajujemo, tako v proizvodnem kot tudi v programskem smislu.

Prednosti digitalne tehnike tiska

Konsistentnost barv s količino odtisov ne upada, barve na tiskovinah so živahne, ločljivost pa je zelo visoka. S hitro pripravo za tisk vam v zelo kratkem času pripravimo prvi odtis, zato je odzivnost pri digitalnem tisku ključna. Poleg omenjenih prednosti vam s pomočjo digitalnega tiska lahko priskrbimo variabilne tiskovine. S tako imenovano personalizacijo lahko za vsak odtis tiskamo drugačen tekst, slike ali druge elemente.
blank

Doživite novo dimenzijo

Omogočamo vam oblikovanje in izdelavo kakršne koli vizualne in tiskane oblike, ki si jo želite. Razglednice, letaki, brošure, boni, naslovnice blokov, vizitke … Ob tem omogočamo hitro izvedbokakovost tiska pa je osupljiva.
blank
blank

Sedež podjetja:

Silveco, Grosuplje, d.o.o.
Seliškarjeva 36, 1290 Grosuplje

T: + 386 1 786 22 08

blank

blank

Prijava na e-novice:

Bodite obveščeni o novostih podjetja Silveco!

GDPR

13 + 14 =

blank

Naložbo sonfinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

@2018 Tiskarna Silveco - Produkcija iMode